HÜ BBY 50. YIL

Bu yıl Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü olarak 50. yılımızı gururla kutluyoruz (1972-2022). Bilgi ve belge yönetimi alanında çalışmak isteyen öğrencilerin öncelikli tercihi olan, gerçekleştirdiği araştırmalarla ulusal ve evrensel boyutta katkı sağlayan, kaynaklarını çoğunlukla kendisinin yaratmasını bildiği Bölümümüzün toplumda imajının bu denli olumlu olmasında kıymetli hocalarımızın ve birbirinden değerli mezunlarımızın katkısı son derece yüksektir. Aşağıdaki erişim linkinde gelenekten geleceğe kültürel mirasımızı yansıtmayı hedefleyen HÜ BBY Bellek web sayfası yer almaktadır. Sayfada ayrıca HÜ BBY 50. yıl kutlama programı taslağı, kutlama programı ön kayıt formu ve HÜ BBY Bellek web sayfasında yer alması istenilen içeriği yükleyebileceğiniz Veri giriş formu da yer almaktadır.